SAVE THE DATE: Themadag gasanalyse 28 September 2023, Energietransitie op volle toeren!

Nieuws

Themadag gasanalyse 28 September 2023
Energietransitie op volle toeren!

Om klimaatverandering tegen te gaan heeft de Europese Unie (EU) het ambitieuze doel om in het jaar 2050 CO2-neutraal te zijn. Om dit te bereiken is de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie bronnen nodig. Oplossingen voor deze energietransitie zijn productie en gebruik van duurzame waterstof, gebruik van alternatieve brandstoffen, opslag van energie en CO2 afvangen en opslaan.

Door onder andere de plannen van de EU en de aardgasprijzen die flink gestegen zijn in het afgelopen jaar is de energietransitie in een stroomversnelling geraakt. Welke ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren plaats gevonden en wat zijn de plannen voor de komende jaren om de ambitieuze doelen van de EU te halen?

VSL en de NEN normcommissie 310 158 nodigen u van harte uit om tijdens onze 20ste themadag gasanalyse hierover mee te komen praten. Momenteel zijn we bezig het programma samen te stellen om dit in juni 2023 te verspreiden. Mocht u nu al geïnteresseerd zijn kunt u zich alvast aanmelden via onderstaande link.

Datum
Donderdag
28 september 2023

Plaats
VSL, Delft
Thijsseweg 11

Deelname
Gratis
Vooraf aanmelden

Aanmelden
Klik hier

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Normcommissie 310 158 Gasanalyse: