Werken bij VSL

Ben jij een specialist die een bijdrage wil leveren aan de nieuwste innovaties op het gebied van (schone) energie, gezondheidszorg, high-end equipment, industriële ontwikkelingen en meer? Dan is VSL op zoek naar jou!

Werken bij VSL

Meer over werken bij VSL

Metrologie is verweven in ons dagelijks leven – of we nu brandstof in onze auto’s tanken, ons laten leiden door het navigatiesysteem of op ons horloge kijken. Met circa 100 medewerkers werkt VSL dagelijks aan het steeds nauwkeuriger en betrouwbaarder maken van metingen en het ondersteunen van de Nederlandse economie door middel van onderzoek en ontwikkeling.

Als toonaangevend kennisinstituut op het gebied van meten en kalibreren, levert VSL diensten aan overheden en (inter)nationale bedrijven. We opereren daarbij op het snijvlak van wetenschap en commerciële markten, oftewel onderzoek en wereldwijde toepassing van de specialistische kennis.

VSL biedt de kans je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Onze cultuur kenmerkt zich door zelfsturende en gedreven mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak.

Meer weten over onze vacatures?

Onze experts staan voor je klaar.

Lydia de Koning
HR Business Partner

Onze mensen

Ons succes komt van het aantrekken van gedreven en innovatieve mensen die onze kernwaarden delen. We zijn er trots op een erkende organisatie op internationaal niveau te zijn die uitzonderlijke wetenschap beoefent. Op elk niveau en op elk gebied van ons bedrijf, streven we ernaar onze medewerkers te waarderen en te stimuleren. Samen ondersteunen we elkaar om te groeien, te leren en plezier te hebben in ons werk.

Onze voertaal is Nederlands, maar in deze internationale werkomgeving is een goede beheersing van de Engelse taal onmisbaar. Steeds vaker beweegt VSL zich op het terrein van consultancy- en adviesopdrachten. Dit vraagt om een proactieve en klantgerichte mentaliteit. Daarnaast wordt vrijwel al ons werk in teamverband gedaan.

Arbeidsvoorwaarden
Naast een bijzondere werkomgeving met professionele collega’s kennen wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Uiteraard hoort hier een marktconform salaris en volledige 13e maand bij. Maar ook is er aandacht voor een gezonde werk-privé balans binnen VSL met mogelijkheden om hybride te werken.

Vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Wetenschapper / Scientific Developer elektrische meettechniek

Vacature Wetenschapper / Scientific Developer elektrische meettechniek