Werken bij VSL

Ben jij een specialist die een bijdrage wil leveren aan de nieuwste innovaties op het gebied van (schone) energie, gezondheidszorg, high-end equipment, industriële ontwikkelingen en meer?

Als toonaangevend kennisinstituut op het gebied van meten en kalibreren levert VSL diensten aan (semi-)overheden en internationale bedrijven, variërend van laboratoria, (academische) ziekenhuizen, multinationals en kleinere innovatieve bedrijven. VSL opereert daarbij op het snijvlak van wetenschap en commerciële markten, oftewel onderzoek en wereldwijde toepassing van de specialistische kennis.

VSL biedt je de kans je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Onze cultuur kenmerkt zich door zelfsturende en gedreven mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak.

Meer over werken bij VSL

Wij leveren onze (internationale) klanten meetnauwkeurigheid en herleidbaar naar (inter)nationale meetstandaarden. Dit is vaak gerelateerd aan innovatieve ontwikkelingen die creatieve en weldoordachte oplossingen vragen. Onze mensen zijn veelal universitair geschoold en hebben affiniteit met natuurwetenschappen en techniek. In deze internationale werkomgeving is een goede beheersing van de Engelse taal onontbeerlijk. Steeds vaker beweegt VSL zich op het terrein van consultancy- en adviesopdrachten. Dit vraagt om een proactieve en klantgerichte mentaliteit. Daarnaast wordt vrijwel al ons werk in teamverband gedaan.

VSL betekent:

  • samenwerken met gedreven en ondernemende professionals
  • gevarieerde (internationale) projecten
  • consultancy aan overheden en bedrijfsleven
     

VSL vraagt:

  • een afgeronde technisch-wetenschappelijke opleiding
  • ervaring met projectmatig werken
  • affiniteit met metrologie
  • ‘customer first’ attitude