Manager Operations

14 juni 2022
Vacaturenummer 010

Wil jij werken bij één van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van metrologie? Lijkt het je leuk om samen met specialisten bij te dragen aan onbetwistbare meetresultaten en het verbeteren hiervan? Houd jij ervan je teams te leiden naar een topprestatie? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

In het Operationeel Management in Delft is een vacature ontstaan voor de functie

Manager Operations [32-40 uren per week]

Bij VSL zijn we constant bezig met het verbeteren van de manieren waarop we metingen zo nauwkeurig mogelijk uitvoeren. Dit doen we door middel van onderzoeksprojecten samen met andere meetinstituten, universiteiten, en industriepartners. Wij beheren de meetstandaarden voor Nederland. Daarnaast voeren wij zeer nauwkeurige kalibraties uit voor bedrijven die hun meetapparatuur op het hoogste nauwkeurigheidsniveau in willen zetten.

Als manager operations binnen enkele technologieën houd je je bezig met het ontwikkelen van je teams. Je voert gesprekken om je mensen goed te leren kennen en probeert ze naar de juiste plek voor hen en voor VSL te ontwikkelen. Daarnaast werk je nauw samen met de projectmanager van de betreffende technologieën om tijdig capaciteitsproblemen te herkennen en op te lossen. Je werft nieuw personeel als deel van deze oplossing in samenwerking met HR. Ook vertaal je de langetermijndoelen uit de VSL-strategie in afdelingsdoelen. Je teams bestaan uit technische mensen met opleidingen van MBO tot PhD, dus je bent in staat op diverse niveaus te communiceren.

De ideale kandidaat

  • Je bent afgestudeerd in een technische opleiding aan de universiteit of hebt een aanverwante, technische opleiding.
  • Je houdt van uitdagingen en afwisselend werk.
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring met people management en ontwikkeltrajecten.
  • Je bent overtuigend, kunt een team leiden, inspirerend en energiek.
  • Je denkt in oplossingen, bent niet bang voor veranderingen en houdt daarbij altijd de mens in het oog.
  • Het is zeker een pré als je een echt mensenmens bent, zo hou je van een vriendelijke sfeer, je neemt ruimte om te praten en je hebt gevoel voor humor.
  • Je organiseert graag de gelegenheden voor het vieren van successen!
  • Je beschikt over een goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je past op eigen wijze binnen VSL en onze kernwaarden: ondernemend en kritisch.

Over VSL
VSL maakt deel uit van een joint venture tussen First Dutch Innovations en TNO en telt meer dan honderd gedreven medewerkers. In opdracht van de Nederlandse overheid ontwikkelen en beheren wij de nationale meetstandaarden. Wij zorgen ervoor dat deze tot de top van de wereld behoren en internationaal geaccepteerd zijn. Naast kalibraties biedt VSL maatwerk, referentiematerialen, interlaboratoriumvergelijkingen en trainingen. VSL levert een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van producten en processen in het bedrijfsleven en de samenleving. Kijk op www.vsl.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Wat doe je zo gedurende je dag/week
Je hebt een leuke en afwisselende functie. Een deel van je dag spreek je met je teamleden om hen bijvoorbeeld te motiveren naar betere prestaties. Je spreekt voor openstaande vacatures de kandidaten en weet de juiste collega (zowel qua skills als qua persoonlijkheid) voor het betreffende team te vinden. Een ander deel van de dag monitor je samen met de projectmanager de resultaten van je team en je zoekt passende acties voor verbetering waar nodig. En je maakt onderdeel uit van het operationeel management team, je bereidt je rapportages voor en bespreekt de lopende zaken en brainstormt over toekomstige ontwikkelingen. Al met al zorg je ervoor dat jouw teams floreren.

Wat wij jou zoal bieden
Een team van enthousiaste collega’s met een hart voor VSL. Een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Dat zie je direct terug in onze op TNO gebaseerde arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Onze werksfeer is informeel en betrokken. In ieder geval kun je rekenen op een goed basissalaris, maximaal schaal 13, een dertiende maand, flexbudget en 33 verlofdagen. Je arbeidsvoorwaardenpakket stel je deels zelf samen, denk hierbij aan het naar wens inzetten van jouw maandelijkse flexbudget.

Enthousiast? Solliciteer en word onze collega!
Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie in een bedrijf dat behoort tot de top op het gebied van meten? Stuur dan direct je cv en motivatie vóór 28 juni 2022 naar

Lydia de Koning
HR-adviseur

ldekoning@vsl.nl

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kun je contact opnemen met

Elvira Huizeling
Manager Operations
ehuizeling@vsl.nl

Marc Pieksma
Operations Director
mpieksma@vsl.nl


Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met Lydia de Koning. Wij maken graag kennis met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.