Kalibratie Operator

20 mei 2022
             Vacaturenummer 03

 

Ben jij een echte sleutelaar en wil jij dagelijks bezig zijn met innovatieve meetoplossingen? Wil jij nauw betrokken zijn met de ontwikkelingen op het gebied van innovatieve meetoplossingen voor bijvoorbeeld waterstof? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

VSL is groeiende en wil blijven groeien. Om deze ambities waar te maken is VSL voor de afdeling Flow op zoek naar een:

Kalibratie Operator (binnen/buiten dienst) [32 tot 40 uur per week]

 

Jouw werkgebied
Als Kalibratie Operator ben je werkzaam binnen de afdeling Flow. Wij houden ons dagelijks bezig met innovatieve meetinstallaties en flowmeters voor het nauwkeurig meten van vloeistoffen, gassen, LNG en sinds kort ook waterstof. Als Kalibratie Operator voer je de kalibraties uit van deze flowmeters. Hierdoor lever jij een bijdrage aan nauwkeurige metingen t.b.v. eerlijke handel, wet- en regelgevingen, kostenbesparing voor o.a. de energiemarkt en de (proces)industrie.

De afdeling Flow krijgt in 2022 een geheel nieuw vloeistof laboratorium in het European Flow Center dat uniek is in de wereld. Dit zal bestaan uit een geheel nieuw waterflow lab, de enige LNG-kalibratie faciliteit ter wereld en een mobiele waterstof meetopstelling. Alle drie unieke, innovatieve faciliteiten die bij zullen dragen aan een snellere energie transitie en een veilige woon-en leefomgeving wereldwijd.

Als Kalibratie Operator heb je een gevarieerde baan waarbij je de ene dag watermeters aan het in- en uitbouwen bent om kalibraties te verrichten in het Flowcenter. De andere dag ben je op stap met de Mobiele Waterstof Standaard om de nieuwe waterstofdispenser bij een pompstation ergens in het land te kalibreren, zodat deze in bedrijf gesteld kan worden. Ook kan het voorkomen dat er een on site kalibratie opdracht moet worden uitgevoerd in het buitenland. Samen met een metroloog voer je deze opdracht dan uit.

Wat typeert jou?
Jij vindt het leuk om te sleutelen en bent creatief in oplossingen. Immers geen flowmeter is hetzelfde. Je bent zelfstandig en staat sterk in je schoenen als het gaat om veiligheid en procedures. Uiteraard help je klanten graag en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen als een expert op jouw vakgebied(en). Waar nodig assisteer je sales collega’s met jouw kennis om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dit heb je in huis:

  • Een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een technische rol, buitendienst is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré
  • Minimaal rijbewijs BE

Uiteraard ben je flexibel, een enthousiaste en betrokken teamspeler, praktisch ingesteld en je weet je collega’s te inspireren met je optimisme. Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden en om zowel zelfstandig als in teamverband samen te werken.

Over VSL
VSL maakt deel uit van First Dutch Innovations en telt ruim honderd gepassioneerde medewerkers. In opdracht van de Nederlandse overheid ontwikkelen en beheren wij de nationale meetstandaarden. En wij zorgen ervoor dat deze tot de top van de wereld behoren en internationaal geaccepteerd zijn. Daarnaast verzorgen we onder meer kalibraties, maatwerk, referentiematerialen, interlaboratoriumvergelijkingen en trainingen. Als nationaal metrologisch instituut (NMI) maken we de meetresultaten van bedrijven, laboratoria en instellingen direct herleidbaar naar internationale standaarden. Daarmee levert VSL een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van producten en processen in het bedrijfsleven en de samenleving.

Dit bieden we jou:
Je bent vrij om jouw functie op eigen wijze invulling te geven, de kansen te benutten en op die manier zowel jouw individuele als de gezamenlijke doelen te bereiken. We bieden je een uitdagende functie binnen een aangenaam, informeel en sociaal bedrijf. Je komt terecht in waar iedereen gelijke kans krijgt en collega's altijd voor elkaar klaar staan.
Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris met diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • Marktconform Salaris, o.a. een 13e maand;
  • Een ruim aantal verlofdagen;
  • Ontwikkelmogelijkheden;
  • Laptop en telefoon.

Wij voorzien in goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je begint met een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Enthousiast? Solliciteer dan en word onze collega!
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met

Elvira Huizeling
Operationeel manager

ehuizeling@vsl.nl

Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie in een bedrijf dat behoort tot de top op het gebied van meten? Stuur dan je CV en motivatie naar:

Lydia de Koning
Personeelsadviseur VSL

E: ldekoning@vsl.nl
T: 015-2691543.