Cursussen op het gebied van Metrologie

Ontwikkelingen op het gebied van technologie, wetgeving en (meet)standaarden volgen elkaar in hoog tempo op. Het is belangrijk dat uw medewerkers bijblijven en dat nieuwe medewerkers de essentie van meten en de daarbij horende begrippen leren te doorgronden.

Metrology College van VSL biedt een volledig pakket aan van cursussen en trainingen op het gebied van meten en kalibreren: van algemene cursussen over metrologie en herleidbaarheid tot specifieke cursussen op de diverse vakgebieden. Dit cursuspakket omvat zowel theorie als praktijk.

Overzicht trainingen
In oktober 2021 organiseren wij de cursus Praktische dosimetrie voor de Radiotherapie. Klik hier voor de flyer.
Het liefst geven we de cursus fysiek bij VSL, Thijsseweg 11 in Delft op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober 2021. Klik hier voor het programma.
Mocht dit vanwege Corona maatregelen niet kunnen, dan verzorgen we de cursus online op de donderdag- en vrijdagochtenden van 7, 8, 14 en 15 oktober 2021.
U kunt kiezen voor het complete programma Tele- en Brachytherapie (8 modules in 2 dagen + halve terugkomdag) of voor de optie Teletherapie of voor de optie Brachytherapie (deze opties omvatten elk 6 modules in anderhalve dag + halve terugkomdag).

De basisprijzen zijn:
€1825,- voor het volledige programma
€1355,- voor de Teletherapie of Brachytherapie variant
Schrijft u zich tegelijkertijd in met een collega uit dezelfde organisatie, dan krijgt deze tweede deelnemer 50% korting op de cursusprijs, mits we minimaal 6 inschrijvingen tegen het normale tarief hebben. Wilt u zich inschrijven, klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Trainingen op maat
Behalve deze standaardcursussen kunnen we cursussen op maat leveren op de locatie van uw keuze.

Onze docenten
Trainingen van VSL worden altijd gegeven door specialisten uit het vakgebied. Veel van onze docenten nemen deel aan internationale overleggen en diverse normcommissies, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen in hun vakgebied.

Deelnemers
Metrology College van VSL biedt verschillende opleidingen op het gebied van industriële metrologie. Die zijn bedoeld voor onder andere:

  • medewerkers van test- en kalibratielaboratoria
  • productontwikkelaars van industriële meetapparatuur
  • kalibratie- en keuringsmedewerkers in het veld
  • kwaliteitsmedewerkers