Financieel Project medewerker

13 februari 2019
Vacaturenummer 003

 

Wil jij werken bij één van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van metrologie? Lijkt het je leuk om samen met andere specialisten bij te dragen aan onbetwistbare meetresultaten in een hoogwaardig uitgerust laboratorium? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Voor de afdeling Finance zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste:

 

Financieel Project medewerker  [40 uur per week]

 

Je werkt in een team dat verantwoordelijk is voor de totale financiële bedrijfsvoering van VSL. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de volledige en correcte projectadministratie van commerciële en overheid- en subsidieprojecten. In jouw rol bewaak je de projectadministratie voortgang en analyseer je de afwijkingen op budgetten en begrotingen. Dit doe je op een proactieve manier zodat het projectteam informatie op tijd binnen heeft en er daar waar nodig op gehandeld kan worden. Daarnaast voer je ook het debiteuren- en crediteurenbeheer van VSL en lever je ondersteuning aan het inkoopproces van VSL.

Dit heb je bij voorkeur in huis

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis en ervaring van financiële projectadministratie.
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.
  • Je hebt een brede ervaring met Excell en bij voorkeur heb je ervaring met SAP.
  • Je hebt goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels.

Je hebt je financiële vakkennis goed op orde en je beschikt over aantoonbare affiniteit voor financiële processen en projectadministratie. Nieuwe inzichten maak jij je snel eigen. Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.  

Over VSL
VSL maakt deel uit van First Dutch Innovations en telt ruim honderd gedreven medewerkers. In opdracht van de Nederlandse overheid ontwikkelen en beheren wij samen de nationale meetstandaarden. Wij zorgen ervoor dat deze tot de top van de wereld behoren en internationaal geaccepteerd zijn. Naast kalibraties biedt VSL maatwerk, referentiematerialen, interlaboratoriumvergelijkingen en trainingen. Als nationaal metrologisch instituut (NMI) maken we de meetresultaten van bedrijven, laboratoria en instellingen direct herleidbaar naar internationale standaarden. Daarmee levert VSL een belangrijke bijdrage aan de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van producten en processen in het bedrijfsleven en de samenleving.

Dit bieden we jou
VSL biedt je een werkomgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Onze werksfeer is informeel en betrokken. In ieder geval kun je rekenen op een goed basissalaris, een dertiende maand en een ruim aantal verlofdagen. Je arbeidsvoorwaardenpakket stel je deels zelf samen, denk hierbij aan het naar wens inzetten van jouw flexbudget.

Enthousiast? Solliciteer en word onze collega!
Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie in een bedrijf dat behoort tot de top op het gebied van meten? Stuur je cv en motivatie naar
Caroline Broere, HR manager, via cbroere@vsl.nl

Heb je nog vragen over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Gerla Koole, afdelingsmanager Finance, via gkoole@vsl.nl

Heb je vragen over de procedure, dan kun je bellen met
Caroline Broere, telefoonnummer 015-2691559  Wij maken graag kennis met je!